Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


első éjszaka

2008.10.30

1. Ne agyalj!

Közeleg az első együtt töltött éjszaka, és te már napok óta azzal túráztatod magad, hogy a tükör előtt „nagyítóval” vizsgálgatod a hibáidat? Nem vagy olyan, mint egy címlaplány? A pasik sem hülyék, pontosan tudják, a címlaplányok nem úgy néznek ki az életben, mint az első oldalon, amióta feltalálták a Photoshop nevű varázslatot. Kicsi a melled? Vannak pasik, akik éppen a kis mellű nőkre buknak. Van rajtad egy kis zsírpárna? Sebaj, ettől még lehetsz szexis. A pasik művészei a szemmel vetkőztetésnek, tehát olyan nagy meglepetések nem érik majd, azonkívül tested csak az első pár alkalommal újdonság, utána megszokja, ahogy te az övét, és felfedezitek egymáson azokat az apró pontokat – gödröcskéket, anyajegyeket, hegeket –, amelyeket imádni fogtok. Ha sokat agyalsz, és önbizalmadat a földbe döngölöd, kudarcra ítéled az első közös éjszakátokat. Görcsös és elégedetlen leszel, és ez igen rossz felütés az első szeretkezéshez

2. Ne légy szégyenlős!

A teljes fényár és a vaksötét között ott a kellemes félhomály, amely sokat sejtet, de közben jótékonyan el is takar. Remekül oldja a félénkséget. Viszont ha kellő önbizalommal érkezel az ágyjelenethez, akkor sem a félénkség, sem a szégyenlősség nem jelent leküzdhetetlen gondot. Hidd el, a pasi nem a hibáidat fogja szemrevételezni vetkőzés közben, vagy amikor a testedet simogatja. (Nem úgy szex után, amikor kimész a fürdőszobába.) Csak a romantikus vígjátékokban mutat jól, amikor a hősnő a takaró alatt szerencsétlenkedve vetkőzik, ráadásul az elröhögött szexjelenet egyetlen álmoskönyv szerint sem jó előjel. A tuti tippek mindig erotikus vetkőzést tanácsolnak, de ha számodra idegen, gyorsan dobáld le a ruháidat, vagy ha inkább a lassú vetkőztetést kedveled, tereld abba az irányba az eseményeket. Két dolgot tarts észben, mielőtt a szégyenlősség elvenné az eszedet.

1. Mindig a nő diktálja az iramot, és a pasi hozzá igazodik.
2. A pasid ugyanolyan zavarban van az első éjszakán, mint te.

3. Ne tölts hosszú időt a fürdőszobában!

Végre az ágy közelébe kerültök, és neked eszedbe jut valami, amiért kirohansz a fürdőszobába. Felesleges! Még feleslegesebb hosszú tíz percekre eltűnni. Amit eddig nem csináltál meg, az már elmarad, illetve a következő együttlétre marad. Nem kell mindent most és azonnal felvonultatnod, tervezz úgy, hogy lesz következő alkalom is, amikor repertoárodat bemutathatod. Nem azon a fehérneműn múlik a tökéletes együttlét, amelyet fel akartál venni, de valahogy nem jutott rá időd. Inkább örülj annak, hogy szikrázik köztetek a levegő. Ha szükségét érzed a tusolásnak, akkor legyél gyors, és se a hajszárítással, se az ismételt sminkkeléssel ne tökölj. Nem, nem most jött el a pillanat, hogy testápolóval hidratáld és illatosítsd a tested. Egy kis parfüm, és vissza a pasihoz, de legjobb lenne ott sem hagyni. A pasik libidójának csökkenése egyenes arányban áll a várakozás hosszával. A „falra kenheted” a tökéletes frizurád, ha amíg készülődtél, a pasi elaludt a tévé előtt.

4. Óvatosan az illatokkal!

Szeretkezés közben minden érzékszervünk élesebb. Különösen igaz ez a pasik szaglására, akik férfiasan utálják a tömény, émelyítő illatokat. Illatos gyertyákkal zsúfolt szobában csak a füstölővel lőhetsz nagyobb bakot. Amíg fel nem térképezted pasid ízlését, inkább a hagyományos teamécsesekkel és finom, lágy illóolajak párologtatásával kísérletezz. Magadra is óvatosan öntsd a pacsulit, mert a pasik kifejezetten utálják a nőkről lenyalogatni a parfümmaradékot, illetve berzenkednek a krémes bőrfelületeket szájjal érinteni. (Te már kóstoltad a testápolódat?) Elég az ápolt, puha bőr, egy diszkrét illat, a többi munkát úgyis a láthatatlan feromonok végzik.


5. Legyen nálad óvszer!


Klasszikusan férfifeladat az óvszer beszerzése, de az ember lánya ilyen kényes kérdésekben menjen biztosra. Nincs annál rosszabb, mint a forró előjáték után ott téblábolni leforrázottan, hogy életed szerelme elfelejtett óvszert hozni, vagy ha vett is, az autóban hagyta. Kútba esett az este, ha most kell óvszerért rohangálni… A bizalom szép dolog, de a túlzott óvatosságból még sohasem volt gond, viszont a felelőtlenség már okozott nagy fejtöréseket.

6. Ne játszd el!

Bármennyire udvarias a pasid, mégis beelőzött. Előfordul. Hidd el, ettől ő rosszabbul érzi magát, mint te, de hol van még az este vége. Ilyenkor egyetlen hibát követhetsz el, azt, hogy te is színleled az orgazmust. Ez a hazugság az egész kapcsolatotokra rányomja a bélyegét. Nem az a legnagyobb baj, hogy lebuksz (a nők egy életen át képesek színlelni), hanem megfosztod magadat valami nagyon fontostól és élvezetestől. Beleszorulsz egy hazugságcsapdába, a következő alkalommal megint el fogod játszani az orgazmust, és még számon sem kérheted senkitől a boldogtalanságodat, mert te magad okoztad. Ha pedig bevallod, lehetetlen helyzetbe kerültök. A legegyszerűbb, ha nem játszod el. Nem kell eljátszanod! Szeretkezés közben két ember úgy csiszolódik össze, mint a táncosok. Semmilyen szabály nem írja elő, hogy egyszerre kellene kielégülnötök. (Lehet az a következő lépcsőfok.) Addig pedig hagyj időt magadnak, a pasidnak pedig egy kis szusszanásnyi időt, hogy eljuttasson a csúcsra, ha pedig nem találja a kulcsot az orgazmusodhoz, ne hagyd bénázni, inkább finoman navigáld.

7. Néma gyereknek anyja se...


Tudjuk, vak tyúk is talál szemet, de ez még kevés a boldogsághoz. A rutin és a tapasztalat sokszor segítséget nyújt az első szeretkezés bizonytalanságainak leküzdésében, de néha ez is kevés. A jó szex úgy kezdődik, hogy a két ember leveti gátlásait, és megnyílik egymás előtt. Nemcsak testileg, hanem lelkileg is. Az első együttlét alkalmával a tökéletest szeretnénk adni és kapni, miközben ismeretlen terepen járunk. Ha a pasid nem talál rá azonnal az érzékeny pontjaidra, akkor finoman és kedvesen vezetheted. Akár szóval, akár úgy, hogy odahúzod a kezét. Mutasd meg neki, hogy mit szeretsz, hogy mit hogyan szeretsz. Ne dirigálj, ne követelőzz, hanem finoman kérj. Ne feledd, sokkal jobb kérni, mint csalódottan a plafon repedésein elmélkedni. Érdektelenségedet megérzi a pasi, és neki is elmegy a kedve a szextől, sőt lehet, hogy az egész kapcsolattól is.

+1 tipp: Kevés dologgal tudod úgy halálra rémíteni a pasit, mint amikor az első szeretkezés után arról kezded kérdezgetni, hogy mikor szeretne házasodni, és hány gyereket szeretne. Az első együttlét utáni csendes ölelkezés nem a megfelelő pillanat arra, hogy engedj az erős késztetésnek, és beszámolj terveidről, miszerint egy éven belül szeretnél férjhez menni és a lehető legkorábban gyereket szülni. A pasik malmai lassabban őrölnek, lassabban érik meg bennük a döntés, hogy akkor most lemondanak a sok-sok megszerezhető nőről, és egy mellett kötelezik el magukat. Illetve fontos tudnod, hogy az egyik legnagyobb férfipara, hogy egy gyerek miatt belekényszerülnek egy nem túl jó kapcsolatba, és hiába a friss szerelem rózsaszín ködfátyla, a férfiak racionális népség

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

-,-

(tulaj, 2008.10.30 17:35)

nem maradt ki mer maradt vona ki ja tapasztalt es olvastam is

...

(valaki, 2008.10.30 14:24)

van benne igazság de a "vannak kivételek" mondat kimaradt
am ezt tapasztaltad vagy ugy olvastad???