Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Smink tanácsok

2008.11.23

Idén a fémes, fényes, metálos hatás és színek a divatosak igazán: az ezüst és arany, a sok flitter!

Arany és ezüst csillogás az arcon is Nyugodtan használhatunk minden olyan szemhéj púdert, port, pigmentet, glittert, csillámot, tust, szájfényt, ami fényes, fémes és csillog! Lehet ez arany, amit kombinálhatunk bronzzal, barnával vagy feketével. Lehet ezüst, amit kombinálhatunk kékkel, szürkével, feketével. És ha már a fémeknél tartunk, akkor ott van persze a bronz is, amit bátran kipróbálhatunk. Gondolkodhatunk színesen is, mivel a pigmenteknek fémes hatása van, és gyönyörű színe is. Ilyen például a lila, a pink, a zöld, a kék, a sárga és még sorolhatnám! És persze egy alapsminket is feltudunk a végén dobni csillámokkal, amelyek szintén millió színben kaphatók. Sőt, ha már nagyon profik vagyunk, vagy profik dolgoznak rajtunk, akkor straszköveket is használhatunk.

 

Dús szempilla Idén abszolút trend a dús szempilla és a műszempilla! Azonban túlzásokba lehet esni az extra dús soros műpillákkal, a nagyon hosszú tincses pillákkal, illetve a színes, fényes, csillámos, straszköves műpillákkal.

Csábító ajkak Ha pedig éppenséggel nem a szemünket, hanem a szánkat akarjuk kihangsúlyozni, ugyanúgy találunk fémes hatású rúzsokat, fényes rúzsokat és szájfényeket, és nagyon sok csillámmal ellátott szájfényeket is.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.